vineri, 4 noiembrie 2011

Despre plansul de dimineata

De fapt dna Vica le-a zis ca nu mai vine Mosul daca mai plang la gradi...Ieri si azi s-a chinuit din tot sufletul sa nu planga. Azi i-a reusit mai bine :)
Ieri a venit un fotograf sa le faca nu stiu ce tablouri, noi nu am zis ca vrem dar Baiat a semnat o data ceva si nu stia ce asa ca a sunat-o ieri pe dna Ana sa-i zica ca noi nu vrem tablouri. Ea a zis ok, ca nu semnase oricum pt asta...Dar dupa amiaza l-a sunta sa-i zica ca Bogdan a insistat ca vrea si el poze, ca are bani el in pusculita. Am ras de m-am prapadit. Mi-a zis apoi dna Ana ca el si david Cherciu au vrut neaparat sa mearga la poze. parearea mea e ca l-a ațâțat și dna Vica, dar in fine...

Ieri a fost la piscina, au stat doua ore... Ii place clar, ca nu zice niciodata ca nu merge. Dragul de el!

Am intrebat-o pe dna Ana azi daca se joaca cu copii si a zis ca da, ca e ok. Deci s-a adaptat pana la urma.

miercuri, 2 noiembrie 2011

Diverse


Nici numi-am dat seama ca nu am mai scris de atata timp. Joi si vineri nu a fost la gradinita (ciclul primar avea vacanta saptamana respectiva iar gradinitele cu program redus isi luasera si ele vacanta. Asa ca si-a luat si gradinita noastra o mini vacanta, miercuri mi-a zis doamna ca joi nu o sa fie ele ci o doamna de la alta grupa, i-am zis ca pot sa-l tin acasa dar am intrebat-o daca doar despre joi e vorba. Da. Numai ca vineri dimineata cand ne-am dus gradi era inchisa. Cica scria pe toate usile ca vineri e dezinsectie. Eu miercuri dimineata m-am uitat si nu era scris. Poate au scris miercuri seara sau chiar joi...ma rog. Cert e ca dupa o asa pauza mare Bogdan a fost cam bulversat, a plans si luni si marti, dar rau de tot (ma rog, a plans si miercuri ca l-am dus eu dupa mult timp dupa ce il dusese Baiat si cu el nu plangea, ii zicea chiar si pa...). Aseara cand ne-am culcat mi-a zis ca el nu o sa mai planga maine de dimineata. "cand sa nu plangi, Bogdan?" "cand ma duci la gradinita""aha, si ce te-a convins" "pai mi-a zis dna Vica sa nu mai plang" "cum ti-a zis?" "pai, sa nu mai plang" AHAAA!?! Si nu a mai plans. absolut deloc. Sa vad cat tine minunea...

La piscina a mai fost de cateva ori, ii place, merge si la jacuzzi si il porneste el, e foarte incantat.

Duminica am fost in parc, in IOR, ne-am intalnit cu Eric, Corina si Lica Pau.

El nu mai tuseste, nici nu mai stiu daca am scris ca tusea...Nu-i mai dau Eurespalul si Ketoful de doua zile. Ia catina de dimineata, sunt fericita ca o vrea din nou. Si-i mai dau si uleiul de ficat de cod.

Pipi tot face; si la gradinita si acasa....

L-a vazut Andrei zilele astea, nu-l mai vazuse de la inceputul lui septembrie cred, si a zis ca s-a schimbat, a crescut si ca vorbeste mai clar.

Ieri a facut asta la ceramica:

Cica o frunza a facut-o doamna si pe cealalta el...