joi, 5 ianuarie 2012

Inceput de an 2012

Bogdan e la munte, la Tusnad, in cantonament :) cu Mariana si cu Viorel. A plecat alaltaieri. A plans tare cand a plecat, ca sa ma duc si eu cu ei...Of! Acum se joaca acolo, e ok, mananca (i-a dat Liliana piure si mancare de varza!!! -sper sa tina minunea si acasa si sa reusim sa-i dam si noi...) dar acum s-a deranjat la stomac. Cica azi a mancat la pranz doar ciorba si a facut de atunci de cateva ori caca...
Dimineata l-a intrebat Liliana daca vrea cremvusti si zice : Nu vreau, ca bunica lui Scufita Rosie nu mananca cremvusti! Na, ca pe asta nu am mai auzit-o! :)

inainte de Craciun am fost la spectacol, la teatru, o data la Ion Creanga (Mos Craciun nu-i o poveste, a cantat si el acolo, colinde ca sa vina Mosul) si o data la Excelsior(Mica sirena). Nu mai stiu daca am scris ca am fost si la balet intr-o zi, la Alba ca zapada, dar a fost cam lung si nu a mai avut rabdare spre final (nici eu, d-apoi el...)

De sarbatori am fost la Constanta, a fost la colindat, la tanti Kati, Genoveva, Gigi, Monica, tanti Nita si tanti Munteanu iar cu Sorcova la Liliana si tanti Dochita.

Intr-o zi a fost la sala cu Viorel si a facut si el antrenament cu copii mici (mai mari oricum ca el), pregatire fizica adica, a zis tata ca a fost ok (tata care e foarte critic in general si in special cu el :( ), ca a facut aproape toate exercitiile.

A fost si Mosul in Ajun de Craciun acasa si i-a adus o groaza de cadouri dar cel mai incantat a fost de pinguinii care se dau pe tobogan si apoi urca scarile si tot asa.

cat am fost la Constanta am luat de doua ori porumb congelat din Auchan si a doua zi a facut pe el kk :( O data dimineata pana sa se trezeasca mariana (nu stiu daca el era treaz sau nu) a doua oara in masina cand ne intorceam din mall si atunci sigur nu dormea...

Pipi a facut doar o data sau de doua ori.

La munte, in prima noapte, i-a curs sange din nas, mult, nu au stiut sa il opreasca, l-au tinut si culcat in loc sa-l tina in fund...Pana la urma m-au sunat, la 5 dimineata, si le-am zis ce sa faca...Cica e ff cald in camera, s-ar putea si de la asta sa fie, plus ca el isi tot baga mana in nas.