duminică, 3 ianuarie 2010

Azi-noapte s-a trezit pe la 3, m-am dus la el și stătea în fund și plângea. L-am luat în brațe și am vrut să văd dacă e ud. I-am bagat mana pe la ceafa, era singura posibilitate, pt ca era în sac. Am avut un șoc. Pe ceafă și mai ales pe spate, era rece gheață. Dar gheață-gheață! În cameră era cald, așa că tind să cred mai degrabă că transpirase, decât că îi era frig. Sau avusese temperatura. Din păcate nu i-am luat temperatura atunci, pt ca i-am ținut mâna pe spate să îl încălzesc și imediat ce s-a încălzit a adormit...(oricum, la mână nu mi s-a părut că ar avea febră, deși am văzut că e f înșelătoare această metodă de luat temperatura).
Ieri au fost la noi Doru cu Alina. Lui Bogdan îi e tare drag de Ana-Maria, a iubit-o, a vrut să-i dea să pape (a și trosnit-o la un moment dat, dar per total a ocrotit-o). So, sper să nu fie probleme cu fratele/sora. Andrei intra cam tare în Bogdan dar el nu s-a intimidat deloc, ceea ce mi se pare super ok. Nu a plâns și nu mi-a cerut ajutorul decât o dată, deși Andrei făcea pe autoritarul (nimic deplasat ci doar își spunea cuvântul diferența de vârstă). Bogdan îi vine până la umăr, dar e diferență de mai bine de doi ani între ei.
De Revelion, la Pitești, Bogdan nu a mâncat mai nimic, din fericire de când am venit acasă a început să mai pape. Oricum, dacă îi dau chiftele de la Ikea, papă în continuu. Eric avea o jucărie ca un borcan în care băgai niște forme și cânta o melodie cu biscuiți. Lui Bogdan i-a plăcut f tare. Plus niște rățuște care luminau care l-au fascinat total. În continuu și le punea pe frunte ca să le aprindă(așa îl învățase tac-su)
Mâine mergem la grădi. Sunt curioasă cum va reacționa după o pauză așa de mare.