marți, 15 decembrie 2009

Ninge!!!!

Cand ne-am trezit cadea cate un fulg dar era zapada deja asezata pe masini. L-am dus la gradinita si pe drum ne-a cam batut vantul dar nu a fost foarte rau. Dar cand ne-am intors, viscol, frig brrr. Bogdan plangea ca ii intrau fulgi in ochi. Noroc ca am avut carutul(ieri l-am duspe jos pt ca uitasem carutul in masina) ca altfel cred ca era cu adevarat horror.
Am aflat de la Miss Roxana ca azi a zis pipi cand a cerut un copil sa faca pipi.
Gata ca s-a trezit, plec

duminică, 13 decembrie 2009

Ieri am fost in Liberty mall unde isi are Mosul casuta :), cu gandul sa faca Bogdan poza cu Mosul. Avea o casuta tare draguta, doar ca Bogdan s-a speriat nu stiu de ce si nu vroia sa intre in ea. Pana la urma l-a luat Baiat in brate si a intrat, dar el se facea ca doarme. a si zis Mosul: "ssstt, sa nu trezim baietelul". Dar el a inceput sa urle si uite asa nu a vrut la mos deloc. I-a dat o minge dar am luat-o eu, ca pe el atunci pe moment nu l-a incantat, era tare suparat...Dupa aia a "batut" mingea in tot mall-ul.
Ce a mai facut ieri in mall? A intat intr-un magazin, s-a dus direct in vitrina si a luat globurile de acolo. Asta s-a intamplat intr-o fractiune de secunda. Era ca si cum stia dinainte ca vom ajunge la un magazin cu globuri pe jos in vitrina numai bune sa le ia el. Am fugit repede si am reusit sa i le iau din mana inainte sa iasa cu ele din magazin...Doamne, nu-mi vine sa cred, bebe a vrut sa fure globurile din magazin :)
Azi i-am scris scriosare lui mosul sa ne aduca pt Bogdan un lego, niste carti si sampon cu aroma de fructe. Sunt sigura ca asta ii va aduce...:)Deci cum ziceam, am fost in Feria(unde a colorat la atelierul Mosului-dar am pierdut desenul pe drum) si apoi in Ikea. F aglomerat. Am fost cu Eric & Co care ne-au dat o veste f buna. Eric va avea o surioara (dupa calendarul chinezesc) sau un fratior. Orice ar fi, sanatos/sanatoasa sa fie :)

In alta ordine de idei, lui Bogdan a inceput tare mult sa ii placa sa se joace cu masinutele. Vine la mine, imi pune cele 3 masinute de la mos Nicolae in mana si apoi se duce in coltul camerei si asteapta sa i le trimit acolo. Pe parcurs, mai vede si celelalte masinute si mi le trimite si pe alea. Si uite asa, s-ar juca non-stop.
Mai are o pasiune, sa se joace in cada !!!! Una-doua, ma ia de mana si ma duce langa cada sa-l bag acolo. Se joaca cu ratustele. Daca e apa in cada, adica daca face baie, le baga pe ratuste cu capul la fund. Daca nu, le suie si le coboara de pe suportul de stat. Oricum, nu ratustele il atrag acolo(pt ca nu vrea sa se joace cu ele in camera, de exemplu) ci pur si simplu faptul ca e in cada....
In seara asta ma uitam cu el pe o carte cu animale si eu tot ii citisem povestea si tot il intrebam(alte dati) unde e catelul, unde e pisica etc dar el niciodata (sau f rar) imi arata. Astazi i-am zis: pune degetul pe catel si imediat a pus, pe fluture, pe iepure etc si asa mi-a aratat copilul toate animalele...doar ca el nu raspunde la " comanda" "arata-mi x" sau la "unde-i x", ci la "pune degetelul pe x"... Strange
Vineri a venit Baiat cu un cadou de Craciun de la serviciu care continea si cateva bucati de turta dulce. Tare i-au mai placut :)