marți, 10 aprilie 2012

Dansam

La dansuri a fost ultimele trei dati singur pt ca Mica e bolnava. Nu a comentat, ceea ce e foarte foarte bine. Adica, a intrebat de ce nu e Mica, dar nu a zis ca nu vrea fara ea. Ii place, mi-a zis ca doamna l-a pus si in fata, sa conduca, ultimelele trei ore. La ora deschisa a dansat foarte bine tinand cont ca era a patra ora a lui de dans. Au dansat scooby doo, dansul piticilor, macarena, emeneito, vals lent, cha cha cha, dansul ratustelor si inca unele dar nu le mai stiu. L-am filmat.
La gradi zicea la un moment dat ca el nu se hjoaca, se uita la copii cum se joaca. Acum zice ca se joaca. Tot cu fete, in special cu Mara. Am fost in parc cu Eric, nu vroia sa-i dea mingea decat fortat.
Se da cu trotineta la vale, a cazut o data si apoi s-a tot dus ca sa mai incerce, nu a mai cazut. Baiat zice ca are motricitatea unui copil de doi ani. Eu tot ii explic ca nu e asa, doar ca nu e antrenat pentru ca el nu vede pe nimeni facand miscare in mod curent si nu-i vine nici lui sa faca. Nu toti copii sar si alearga asa non stop fara nici un scop, unii au si alte preocupari. Cand i-am zis ca Sasha se face fotbalist, ca uite ce bine da cu sutul, a zis ca si el se face fotbalist si stie sa dea cu piciorul. Si a dat foarte bine de cateva ori si apoi ne-am jucat pase. Dupa aia a uitat....