duminică, 20 septembrie 2009

Problemă

Ieri am fost la doctor, l-a ascultat la plămâni și e ok, deși tușește și hârâie. A zis că e ok dacă e tuse productivă. În gât e puțin roșu, dar puțin și fără puroi. Despre sângele curs din nas a zis că se mai întâmplă după o răceală. Mi-a schimbat medicamentele: sinupret 10 pic/3 ori pe zi , Biorinil 1puf in fiecare nară 3ori/zi si Prospan sirop 5ml/3ori/zi. Toate câte 7 zile. În legătură cu intrarea în colectivitate mi-a recomandat să-i fac Prevenar și Havrix 70 Junior.
Am o mare dilema: de ce oameni care nu au controlul asupra propriului copil in legătura cu un anumit aspect(ca exemplu: somn, masă, socializare etc) îți dau sfaturi ție tocmai despre acel aspect al creșterii copilului. Îți dau sfaturi pe care tu nu le ceri pentru o problemă care la tine/copilul tău nu există. Știu, cineva ar vrea să mă contrazică, dar dacă Bogdan doarme la prânz între 2 și 5! ore, iar noaptea doarme f bine incepând cu vârsta de o lună, de ce mi-ar trebui mie sfaturi nesolicitate despre somnul copilului?
Astăzi am fost la țară la Dâmbovicioara, Bogdan a fost in al 9-lea cer, nu mai știa unde să se ducă mai întâi! Pe lângă faptul ca e acolo o curte imensă, unde mai pui și faptul ca săptămâna asta a stat mai mult în apartament, în mall și in Ikea. Iar atunci când a stat în aer liber a stat în căruț...
Deci Bogdan a fost f fericit. Până am ajuns acasă, unde am observat că e constipat...A plâns un pic până a reușit să facă, dar puțin. E prima oară de când s-a născut. Din fericire până acum a făcut în fiecare zi, cu 3 sau 4 excepții, dar atunci nu a fost constipat. Sunt sigură că acum s-a întâmplat și pt ca a mâncat zilele astea f, f puțin.