sâmbătă, 13 mai 2017

Very long time no see

Hm...Mi-e imposibil sa scriu cate s-au intamplat in timpul in care nu am scris. Pot sa spun ca acum Bogdan mai are o luna si termina clasa a 2-a. Sistemul de invatamant praf. Doamna praf. Faptul ca nu a avut colegi de la gradinita in clasa si felul de a fi al doamnei invatatoare nu i-au facut acomodarea cu scoala prea usoara. Cu partea de socializare, vreau sa zic. Acum cred ca e bine. are un prieten f bun, Andrei, cu care impartasetse obsesia pentru Minecraft. La invatatura tot cele de mai sus sunt cauzele pentru care se complace in mediocritate. Ideea cu invatatura este ca Bogdan este ff destept si, pana acum cel putin, era si f echilibrat. doar ca se complace intr-o stare de lasa-ma sa te las. Nu e curios, nu vrea sa invete nimic in plus, citeste doar obligat (sau pentru clubul de lectura de la scoala). Eu cred ca nebagarea in seama din partea doamnei l-a facut sa fie asa. Muncim sa ne indreptam :)

In clasa pregatitoare era o fetita Ana V l a d care ii spunea in ora ca il iubeste. El ii spunea ca el o iubeste pe Mara de la gradinita, nu o iubeste pe ea. Doamna mai mult dadea acestor lucruri importanta decat sa il asculte la ore. Apoi in clasa 1 a venit Alessia, o fetita noua care a facut o pasiune pentru el. In acelasi timp mai era o fetita de la o clasa paralela, Diana, care il pupa de cate ori il vedea. El se stramba mereu. Si mai era si Ana S o v a r e l pe care o placea si el (cred, ca de zis nu mi-a zis)

La baschet este laudat mereu de domul profesor, ca este atent si face ce ii spune el. Eu cred ca a evoluat frumos si il ajuta ca il lauda un profesor :)))


In sfarsit, Bogdan este un copil foarte bun, trebuie neaparat sa il scoatem din starea asta de nepasare in care l-a adus acest sistem de invatamant...