duminică, 8 noiembrie 2009

Astăzi am ieșit și ne-am plimbat, a fost soare și cald. Când l-am scos din căruț nu mai știa cum să alerge mai repede, era tare bucuros. Sărăcuțul nu mai ieșise demult la plimbare...
Miercuri(pe 4 nov) am fost la dr să îl asculte la plămâni, pt că tot mai tușea. A zis că îi are curați, dar pt tuse i-a dat eurespal 3.5ml/3 ori pe zi, ketof 2.5 ml seara la culcare și pt nas de 3 ori pe zi câte un puf de ceva ce nu-mi aduc aminte...Pe lângă Eurespal și Ketof îi mai pun în lapte și 2 lingurițe de Septilin(asta când îmi amintesc) așa că nu vrei să știi ce gust are laptele lui. Destul de nasol e faptul că toate astea i le pun cam în 120 ml de lapte, iar pe restul i-l dau în alt biberon. Și am văzut că a cam început să nu mai vrea cel de-al doilea biberon, după ce îl gustă. Trebuie să îi mai dau până marți medicamentele, mai sunt 3 zile și mi-e frică să nu se obișnuiască prea tare cu gustul ăsta și să nu mai vrea deloc laptele simplu...Dar nici să nu-i dau medicamentele nu pot și nu mă risc să i le dau direct cu seringa/lingurița în gură, ca să nu le scuipe. Pentru că e f ciudat în privința asta: o dată plânge că mai vrea, altădată nici nu deschide gura iar altădată scuipă. Același medicament...De fapt ce mă mir, că așa face și la mâncare.
Apropos de mâncare, și-a revenit, mănâncă normal. Deci până la urmă, putea fi de la boală...
Ieri am fost la dr Capalod. A fost f cuminte (ultimele 2 dăți nu prea a putut să-l consulte ca lumea că urla...) chiar s-a dus la ea în brațe fără motiv (mă rog, motivul ar putea fi că era la calculator:) și cel mai important, a deschis gura să se uite în gâtul lui. Asta chiar că e ciudat, pt că nu s-a mai uitat nimeni, niciodată, în gâtul lui fără scandal.
L-a cântărit și măsurat, are 88 cm și 11.350kg. De acum 3 luni a luat 300 de grame și trebuia să ia 400, dar având în vedere că e după boală, a zis că e ok.
A zis că îi dau caninii de sus. Eu credeam că i-au dat de luna trecută însă e posibil ca de abia acum să spargă efectiv.
Se face o săptămână de când i-am împărțit jucăriile în 3 și cred că bine am făcut. Câteodată mai descoperă coșul cu jucăriile de pluș, (pe care l-am pus după ușă în cameră la noi) și este f fericit, le scoate și le pupă sau i le duce lui Baiat sau lui Marie. S-a jucat în principal cu jucăria cu sârme și cu bile, cu tamburina și cu maracas(nu știu dacă are denumire și în română) dar mai ales cu tăblița de scris, cu mașina din Cars și cu formele de la Quercetti. Nu a băgat deloc în seamă mașina de la Happy meal-pe asta o să i-o pun la păstrare pt mai târziu...Luni o să-i înlocuiesc coșul.