miercuri, 22 iunie 2011

3 ani si 3 luni

Azi Bogdi implineste 3 ani si 3 luni. I-am zis ieri, si era f entuziasmat ca la tort va avea si inghetata (a vazut asa de ziua Marianei). i-am explicat ca tort va avea la 4 ani...ma rog, nu stiu ce a inteles :)
Nu stiu cand e varsta intrebarii "de ce", dar Bogdan e la faza in care imi explica el de ce...orice. Daca zice ca floarea e ofilita, spune si de ce, de ex, ca nu i-am pus apa, daca zice ca ii e foame, zice si de ce, de ex ca nu a mancat...Inteligentul lui mama' :)
Alaltaieri a capatat prima julitura adevarata la genunchi, dintr-aia pe jumatate de genunchi, cu coaja cu tot. I-am pus spirt ca nu aveam rivanol si a rezistat eroic, desi ii curgea sange. Apoi a mai cazut de 3 ori, tot in genunchiul ala
Nu mai vrea sa doarma la pranz, e teroare. Ieri a adormit la 7.30 in sufragerie, in fund. Si-a pus capul pe umarul meu si in 2 secunde a adormit lemn.

Am fost o saptamana in Bulgaria, la Obzor, cu Eric, Marc si Mica. A fost dragut. Bogdi a urlat la inceput cand l-am bagat in piscina mare (asa face in fiecare an), dar acum s-a obisnuit (cu apa, adica), isi ia colacul si intra singur in mare.
In Bulgaria a dormit si a mancat f bine, a fost f cuminte.

Se joaca f frumos cu Sashi, se alearga prin casa, intra amandoi in casuta. Cateodata insa nu-l lasa deloc sa se joace cu jucariile. Of
Cam asta.