sâmbătă, 24 martie 2012

La multi ani Bogdan!

Bogdan a implinit acum doua zile 4 ani!!!! Abia azi, in week-end l-am serbat cu tort si tot tacamul!

Ce a mai facut intre timp? Pe 6 feb cand a fost la gradi, a fost singurul din grupa, din cauza zapezii. Nu l-am mai dus dupa aia, am stat acasa cu amandoi si apoi pe 17 feb am plecat la Constanta. A fost destul de rau pentru ca Sasha fusesese bolnav si nu am putut iesi afara, in mall-uri nu puteam merge pt ca masina era inzapezita si asa stateam numai in casa, a fost tare urat. Apoi am venit pe 4 martie in Bucuresti, a fost la gradi de pe 4 martie pana pe 7 cand s-a imbolnavit. Pe 7 dupa amiaza au avut lectie deschisa de 8 martie si cand am ajuns la gradi frigea si avea o tuse ff incarcata (desi a tusit o singura data) Erau f putini copii la gradi, erau bolnavi toti. Seara a avut vreo 38.2 febra, a doua zi a dormit pana la 14.30 si s-a ridicat din pat la 16.30 cand a venit tati acasa. Il durea capul si gatul. A avut febra pana luni (12.03), a ajuns si la 39.5, dar ii scadea f repede. Nu i-am dat decat antitermice la nevoie si tantum verde. Apoi s-a dus la gradi pe 14.03. cat a stat acasa a facut pipi nopatea si la pranz (a dormit si acasa la pranz inainte sa plecam la Ct) dar la gradi nu a mai facut deloc. In plus acum a inceput sa nu mai faca nici acasa asa in fiecare zi. Tot e bine...:( Alt lucru important e ca a inceput sa manance si felul doi la gradi si la Ct a mancat si ardei umpluti, sarmale, salata beuf. La gradi a mancat si mamaliga cu branza si smantana!!! In fine, tot mofturos e, dar e totusi un pas inainte.
Am fost si eu la ceramica cu ei intr-o zi si nu mi s-a parut ca merita timpul pierdut asa ca probabil nu o sa mai mearga. In schimb a fost de doua ori (saptamana trecuta) la dansuri cu Mica. Prima oara l-am pacalit ca merge la un loc de joaca cu ea, apoi nu a mai vrut acolo, a zis ca vrea sa o vada pe Mica, dar in parc...l-am mituit pana la urma cu niste gandaci :) Cand am ajuns la dansuri i-am zis profei ca l-am adus cu greu si poate ca de asta a stat mult cu el de mana, l-a bagat f mult in seama. A facut pereche cu Mica la dansul ratustelor :) Apoi a zis ca nu e rau la dans si putem sa mai venim, ca stam putin. Sper sa fie ok si sa mai vrea.

Asa. Cu o seara inainte de ziua lui, am fost la Don Tacos cu el, cu tati, Sashi, Buna si Ina. A primit cadou un laptop de jucarie. Al doilea, ca primul l-a primit la doi ani de la Monica. De ziua lui a inceput sa tuseasca asa ca nu l-am dus la gradi, ca sa fie ok la petrecere. A primit de la noi un circuit cu gandaci si o galeata cu soldatii din Toys Story. I-au placut f tare, mai ales gandacii. Dupa amiaza am fost la dansuri si apoi la cumparaturi, Cand ne-am intors acasa, erau Andrei si Sandra care i-au adus un Lamborghini cu telecomanda, pt ca i-a zis Bogdan lui andrei la telef ca vrea masinuta cu telecomanda. Apoi a venit tata care i-a adus o multime de Mighty Beanz-uri si niste tomberoane cu gunoi, pt ca Baiat i-a zis ca noi cautam niste gandaci sa ii cumparam... Eu cand i-am vazut am zis ca sunt viermi de kk iar el s-a amuzat f tare, normal, asa ca s-a jucat doar cu acei monstrii din gunoi.
De ziua lui l-au sunat: mama, Camelia, Gigi, Corina, Genoveva, Mirela si Andrei mic, Sema, Monica, Daniel, Andrei, Tanti Gabi, Alina, Alina Coravu, Roxana si Adi, Alexandra, tata, Liliana. Am vorbit eu, el n-a vrut.

Ieri, s-a culcat la 18.30, pe canapea, a inchis ochii si a adormit instant. Mi-a fost frica sa nu inceapa iar viroza de acum doua saptamani dar sper ca nu...Azi a fost cat de cat ok la petrecere, a tusit si i-a curs un pic si nasul...
Asa. dimineata cand s-a trezit a vazut bannerul cu Angry Birds si a fost f incantat. Au sosit pe rand Eric, Teo, Tudor si Vladut, Mica si Tia, Sara. Normal, fiecare cu parintii. Eric ia adus un buldozer, o combina (agricola) s un joc cu cartonase, Teo i-a adus o bila cu Zhu-Zhu pet, Tudor hainute, Mica o baza militara si o masina si Sara un microscop. S-a jucat cu Eric si cu Mica. Pe Mica o apara de Tudor (sa nu o omoare-aici am nevoie de un emoticon stupefiat), il tinea sa nu plece cu avionul si Tudor l-a apucat de deget, Bogdan a urlat si nu s-au mai jucat. I-a placut tortul cu Angry Birds, a fost incantat :)