joi, 22 octombrie 2009

Am reușit să-i dau ciorbă!!!

Dupa o săptămână sau mai mult, a mâncat un castron de ciorbă de la mine. Băiat a reușit să-i dea ieri dar de la mine n-a mai vrut de ceva timp. I-am dat și vreo 3 lingurițe (!!!???!!!) de cannelloni și vreo 4 guri de clătită cu cașcaval...Mare realizare, n-am ce zice... Ei, e un început, dacă pot să spun așa. La grădi a mâncat 2 senvișuri cu șuncă. Deci până la ora asta mă declar satisfăcută în privința mâncării. Să vedem ce surprize o să îmi rezerve după-amiază.
Ieri am fost în parc și s-a jucat la tobogan și când am plecat n-a mai vrut să stea în căruț, a trebuit să-l forțăm că era tare frig și nici unul nu eram prea îmbrăcați și dacă mergea pe jos până acasă cred ca făceam mai mult de jumătate de oră. E haotic rău când e pe jos, vroia să se suie pe toate băncile. Dacă nu-l las se trântește pe jos.
Tocmai m-a sunat mama că e la H&M dar căciula ca a lui bebe au doar pe roz...

miercuri, 21 octombrie 2009

Dupa chiul

Astăzi l-am dus din nou la grădiniță! Nu a schițat decât o urmă de plâns când l-am lăsat iar când l-am luat era f vesel, făcuse pa tuturor copiilor. Nu a mâncat la grădi(orez cu lapte), nu a mâncat acasă, deși am încercat cu ciorbă, conopida(din care ieri a mâncat cu Băiat f multă), cannelloni... Îmi vine să mă dau cu capul de pereți. Băiat îmi spune să nu îmi mai fac probleme că nu mănâncă mereu, că dacă i-au ieșit analizele bune înseamă că nu e problemă...nu știu ce să zic despre asta, dar mă enervez când văd că se încăpățânează să nu mănânce, deși îi e foame. Când i-am dat laptele se vedea clar că îi e foame.
Alaltăieri i-am pierdut căciulița cu Snoopy, my friend. Așa rău îmi pare...Mama a plecat la Linz azi și i-am zis să i-o caute la H&M, poate o găsește, cine știe...
Ieri i-am luat un fel de apre-schiuri de la Deichman. Cred că așa se numesc, sunt destul de groși, sper să ne descurcăm cu ei când o să fie mai frig. I-am mai luat de la Kika 6 bodyuri, le murdărește într-un stil de mamă-mamă. Trebuie să-l schimb de 3 ori pr zi...
Azi până la ora asta nu a făcut kk

marți, 20 octombrie 2009

Zile de toamnă urâtă

Azi este prima zi de chiul de la grădiniță a lui Bogdan. De fapt a mea...că eu nu l-am dus. La 8.10 m-am uitat și picura doar puțin, el nu se trezise, am zis să-l mai las un pic să doarmă. La 8.25 i-am făcut laptele, m-am îmbrăcat, mi-am pregătit geanta și când să-l trezesc, am văzut că plouă tare. (Am vorbit și cu Alina dupa aia ți mi-a confirmat că a plouat f tare la un moment dat, că pe ea a făcut-o ciuciulete 2 metri până la mașină, deși chiar când a plecat nu ploua tare). M-am culcat la loc pt că amețisem îngrozitor și am așteptat să se trezească bebe. La 9 fără 20 când a făcut-o, nu mai ploua f tare, dar eu nu mai aveam putere să mă mobilizez să ajungem la grădi în așa scurt timp. Și uite așa am stat acasă amândoi...
Aseară a trebuit să-i pun supozitor pt că nu făcuse caca nici ieri nici alaltăieri. E prima oară când îi pun supozitor pt constipație... Trebuie să am mare grijă să nu se mai constipe, s-a chinuit săracul...of. Astăzi a făcut de dimineață, ceea ce e bine, pt că nu apucase să pape încă ciorba. La prânz a mâncat și ciorba, deci nu cred că or să fie probleme. În schimb nu a mai mâncat cannelloni...E clar că trebuie să am cel puțin 3 feluri de mâncare la o masă, poate-poate mănâncă ceva...Trebuie să-l scot și afară la aer mai des, că poate și de asta nu mănâncă.
Am uitat să scriu că acum câteva zile pusese doi maimuțoi să se pupe. Era tare caraghios. Mai face așa, probabil a văzut fetele la grădi că fac asta...Îi mai pune câteodată să se uite și la tv.

duminică, 18 octombrie 2009

Problemă mare: mâncarea

Acum câtva timp îmi făceam probleme că mănâncă prea mult. Acum îmi vine să plâng fiindcă nu mai stiu ce să-i dau ca să mănânce. Carnea o scuipă dacă nu e tocată, ca de altfel multe alte alimente. Nu e problemă, i le pasez de câte ori e nevoie, dar are momente când, deși îi e foame, scuipă mâncarea, deși altădată mâncase...Mi se pare așa, că mesele lui au ajuns să fie ca o ruletă...Oare mănâncă, oare nu..?!?
În altă ordine de idei, azi i-am luat un trenuleț de la Tomy de care e f încântat.