marți, 22 mai 2012

Una alta

De cateva zile il iau la pranz de la gradinita. E un scandal monstru cand ii spun ca nu-l pot lua a doua zi. Pare disperat si cred ca si este. Tot de cateva zile merge la gradinita cu cate doua jucarii. Mi-a spus intr-o zi ca Luca     si nu mai stiu cum (cred ca Stanica), nu i-a dat si lui masinuta lui Fulger din lego. Atunci i-am spus sa-si ia si el jucarii si si-a luat si bine a fost. Copiii il strigau , il salutau, vorbeau despre masinutele lui.
In seara asta ii spuneam (i-am mai povestit de cateva ori si alte dati) ca la toamna oricum va trebui sa stea sa doarma la gradi, ca eu o sa incep serviciul. De ce? Ca sa avem bani, ca acum avem bani din alocatia lui Sasha. Mi-a zis ca nu avem nevoie de bani, sa nu-i mai iau jucarii, ca el are si nu mai vrea altele, ca sunt destule. Of, mi-a fost atat de mila de el...I-am explicat atunci ca banii ii dam si pe benzina, lumina, apa, mancare, caldura iarna, haine..In fine, era foarte suparat.
De cand il iau la pranz, plecam de la gradinita cu Mara. Mi-a confirmat bunica ei ca si Mara vorbeste de Bogdan, ca sunt prieteni, ceea ce m-a bucurat, nu eram sigura. L-am vazut azi, in sfarsit, prima data, vorbind si cu Alin Georgescu, de care tot zicea...

Asa! Cu sangele din nas: am fost la ORL, la Lungu pe 5 mai si i-a facut cauterizare cu nitrat de argint. Buuun! In ziua aia si cred ca si a doua zi, i-a curs cate o picatutra de sange, poate mai putin, se vedea ca si cum ii curgeau mucii si avea un rest de sange. Nu i-a mai curs o saptamana deloc si apoi iar!!!  o singura data, dar i-a curs normal de mult, adica nici prea prea, nici foarte foarte. Bine, acum de o saptamana iar nu i-a curs...Sa vedem ce-o mai fi. Nu am ajuns sa-i facem si analizele de sange, acum de vreo 5 zile are muci. Doar muci, dar sigur ii modifica iar analizele asa ca mai asteptam.

In alta ordine de idei, am fost la munte, acum doua weekenduri, am stat la Vili, i-a placut lui Bogdi, s-a jucat in parc, am fost prin padure, a participat si la Let's do it, Romania! Si poate-poate o sa mergem la iarna la schi :)

Weekendul trecut am fost la aniversarea Sarei (a nasilor), s-a jucat cu mickey si minnie, erau doia nimatori si chiar a participat la toate jocurile. S-a lasat si pictat pe fata (tigrisor) a si dansat. A mancat bruschete cu rosii, somon afumat, gratar cu cartofi :) Nu mai stiu daca am scris dar a inceput sa mai manance si altceva, a mancat sufleu de conopida si chiar si de brocoli dar a crezut ca e tot conopida. A mancat si frunza cruda de spanac :) Pentru mine e o mare realizare!