sâmbătă, 17 octombrie 2009

Weekend bolnavicios 2

Joi și vineri Băiat a stat acasă pentru că e răcit. Bogdan nu a răcit încă, sper să nici n-o facă :) Așa că pe el l-am dus la grădi. A lucrat la matematică :) Adica: le conturase miss un copac cu mai multe frunze ca ei să coloreze doar trei frunze. Și avea și Bogdan desenul la avizier...ce dacă la el a fost cu ajutor :)
Astăzi stăm în casă, fiindcă Băiat e cam varză...Mă enervează că răcim și noi în weekend, când am putea să facem și noi ceva drăguț. Bogdan se comportă tare ciudat când stăm mai mult în casă. Ooof!
Joi seara a venit bunică-su la noi și i-a zis lui Marie că a mai crescut bebe în înălțime dar e slab. Slab știam că e, dar l-am și măsurat și are 83 cm. Cred că a mai crecut vreun centimetru.
Azi a fost și Costică la noi și i-a adus încă un trening. Trebuie să-i mai iau pijama și șosete.
La Naturino nu am ajuns...
Azi am făcut cu Bogdan puțină gimnastică, mi-a zis Costică sa fac că altfel o să-și piardă flexibilitatea. Sper să facem zilnic.

miercuri, 14 octombrie 2009

A venit frigul

Azi dimineață la 8 erau 4 grade! I-am pus căciulă și l-am îmbrăcat cu geaca groasa...Inițial a încercat să-și scoată căciula dar apoi s-a potolit...Era un frig, brrrr.
Săptămâna asta a început să mănânce la grădiniță. Luni a mâncat cereale, goale, cam un pumn, ieri a mâncat 2 sandvișuri (fără coaja de la pâine, că nu i-a mai dat-o miss când a văzut că se chinuie cu ea) dar azi nu a păpat decât 2 lingurițe de orez cu lapte. O să încerc să-i fac și eu orez cu lapte, pt că am văzut că le cam dau asta, să se obișnuiască și el; eu nu i-am dat decât de 2 sau 3 ori și nu a prea vrut...
Astăzi au făcut picouri cu degețelele pe hârtie, cu acuarelele. Are degetul albastru-albastru. Miss i-a zis să imi arate și mie cum a făcut el picouri și acasă când l-am întrebat mi-a arătat așa cu degețelul, cum a făcut :)
Când am ajuns acasă, i-am pus să îi dau supă de la Ina, însă a scuipat-o. Era acră. Plângea că vrea și ne-am cam supărat...Până la urma a păpat o porție de varză și apoi iaurt, deși nu vroiam să-i mai dau varză, pentru că, așa cum bănuiam inițial nu îi face prea bine la stomac...face un kk, pfuuu....O să îi dau diseară cannelloni, îi plac tare mult.
Duminică mi s-a părut că e înfundat dar nu-s probleme.
Ina i-a luat o tablă magnetică de scris și a fost tare fericit, pentru că celelalte 2 pe care le avea, nu mai aveau pixul de scris și nu le mai putea folosi.
Așa. Duminică am găsit în Cora body-uri cu mânecă lungă, 6lei/buc(pt 2 ani). Nu sunt transparente, par ok. I-am luat pt că cele de 18 luni pe care le avea i-au rămas mici, îi ies umerii afară. Cred că au intrat la apă, nu cred că a crescut bebe așa de tare, pt că celelalte bluze de 18 luni îi sunt ok.
Costică i-a adus de la Camelia un trening sâmbătă, când a venit să-l vadă, f bun pt grădi. L-am îmbrăcat deja de 2 ori cu pantalonul, sunt în criză de pantaloni de grădiniță. Dar m-a salvat oarecum cu treningul.
Aș mai vrea să-i comand niște ghete/bocanci de ploaie, dar trebuie să ajung la Naturino să-i probez întâi.

duminică, 11 octombrie 2009

Weekend bolnavicios

Vineri dupa amiaza am fost în parc, în Romniceanu și am găsit un loc destul de ok de joaca pentru Bogdan, am stat până s-a înserat. Nu i-au mai curs muci dar azi mi s-a părut înfundat. Eu de vineri noaptea sunt varză, foarte răcită, a început cu o durere groaznică de gât, a continuat cu muci și azi cu dureri de cap și o stare generală oribilă. Am încercat să nu stau cu bebe, dar parcă intenționat se bagă toată ziua în mine. Sper să nu îi dau și lui, nu știu cum să fac. Aseară am vrut să îl culce tac-su dar când și-a dat seama s-a pus pe un urlat de mamă-mamă, așa că a trebuit să-l culc eu. Acum e la Ina cu Băiat iar eu dupa o tonă de medicamente și o zi de bolit parcă sunt mai bine.