vineri, 25 decembrie 2009

Craciun fericit!


A venit Mosul cu sacul plin de cadouri! Eu am primit farduri minerale si un parfum super Diamonds (Armani), Baiat a primit un parfum, o pereche de manusi si un telefon belea de belea, care a facut cat toate cadourile noastre la un loc (HTC HD2), mama un mop H2O si tata niste cosmetice. A venit Mosul si ne-a adus cadouri si pentru finul Andrei, hainute de la Kiabi, un trenulet de la Ikea, un tambal din lemn si cam atat...
Si acum, cadourile pt Bogdan au fost asa: un lego cu zoo, carti cu Nody...de cand mi le doream :)
Cimpoiul fermecat
Invazia saltaretelor
Praful magic
O carte cu Mosul: "Daruri pentru Mos Craciun"
Si asta, care mai mult e pentru mine, cel putin acum, pentru el mai tarziu: Jurnalul Bebelusului, Helen Exley

Cu Mosul a fost tare caraghios, pt ca nu prea vroia el sa-l bage in seama dar cand a inceput sa ne scoata cadourile din cos, el se ducea la el sa le ia pe toate. A fost foarte fericit cand in sfarsit i-a venit si lui randul sa primeasca si in plus i-a dat si el un cadou mosului. A fost dragut pt ca i-am spus sa i-l dea si l-a luat repede, i l-a dat si a fugit :)
Spre seara am fost in oras sa vada Bogdan luminitele, pe Tomis chiar in centru au facut foarte foarte frumos. Dar e o bucata destul de mica. In rest nu prea sunt cine stie ce.

Maine o sa mergem in Oraselul Copiilor, sper sa fie la fel de cald ca si azi.

Melodiile de Craciun ale Analiei Selis sunt super frumoase.

joi, 24 decembrie 2009

E ajunul Craciunului :)

I-am scris scrisoare lui Moșul și sunt sigura ca le va aduce tuturor ce l-am rugat. Pe langa multă sănătate :) care chiar e cea mai bună dintre toate... :)
Intre timp am găsit sub pat încă 8 globulețe așa încât brădulețul nostru e mult mai bogat acum. Bine că le-am găsit, că are Bogdan cu ce să se joace...Cine știe, poate altfel se plictisea.

Azi am făcut turtă dulce, după rețeta asta http://gospodini.blogspot.com/2008/12/casuta-de-turta-dulce.html
Din același aluat am mai făcut o tranșă(am făcut steluțe și guguloaie, nu căsuță) acum două zile dar le-am ținut 15 min la cuptor și nu mai aveau gust de turtă dulce ci doar de fursecuri. Acum le-am ținut 10 min și au ieșit buuune. Bogdan a păpat vreo 2 steluțe :) că mai multe nu a primit.

În afară de turta dulce nu am mai făcut nici o altă pregătire pt Crăciun. E bine să faci Crăciunul la mama :)

Am descărcat colinde cu Analia Selis și Cleopatra Stratan, pe primele nu le-am ascultat dar cele ale Cleopatrei sunt tare frumoase. Lui Bogdan îi place Domn Domn să-nălțăm! Începe să danseze când aude.

Ca să termin drăguț: Am o mare problemă cu scutecele, cu Pampers îi iese pipi, cu Huggies îi iese afară kk...O să încerc și Pampers Premium dar nu cred că o să fie vreo îmbunătățire...

luni, 21 decembrie 2009

Pfiu, de cand n-am mai scris...Nici nu mai stiu ce am facut :) Azi a fost ultima zi pe anul asta cand l-am dus la gradinita, as putea sa-l duc si maine dar mi-e f greu prin zapada asa ca stam acasa. Avem vacanta pana pe 4.01. A primit cadou de la mosul de la gradi o praji cu fructe, un calendar mare si doua mici, de buzunar, cu poza lui. E ciudatica figura lui ca plangea cand i-a facut poza asta stiu ca eram acolo, i-am prins si le-am stricat surpriza. Miss ii luase pe cativa din copii de sus sa-i duca jos la poza si el s-a suparat f tare ca de ce nu il ia si pe el. Oricum ar fi, tot frumos e baiatul lui mama :)
M-a intrebat azi miss de cand o sa il las la program normal...Offf, ce greu o sa imi fie sa nu il mai culc eu la pranz, sa nu-i mai dau eu de mancare...imi vine sa plang :( Mi-au zis ca a ras mult azi, se si vedea ca era f bine dispus. Miss Andra e cam inebunita dupa Pitic :)
Ieri am fost la mosul din mall sa luam o minge si pt finul Andrei. Am cumparat si costum pt mos dar a ramas in masina si inca nu l-am "pipait" eu pe toate partile. Sper sa fie ok.
Saptamana asta am vazut ca daca plange rau din motive subiective (adica nu ca vrea papa sau somn sau alte chestii serioase ci daca vrea sa se joace in cada sau vrea sa dea cu aspiratorul in continuu si eu ii zic stop si el se porneste zici ca-l tai) il las in camera lui pana ii trece urlatul si cand ma duc la el e tot un zambet. Nu stiu daca e bine sau rau dar pt buna functionare a nervilor mei tare bine e, pt ca nu ma mai lupt cu el sa il impac si el sa imi dea ignor oricum.
Baiat s-a convins in weekendul asta ca avem un copil cuminte per total si asta e bine.
Ma distreaza f tare cand ii dau laptele, isi pune mana la ochi ca sa adoarma. Si cateodata ii deschide inconstient oarecum, pt ca se uita asa, oarecum in gol. Si eu ii zic "inchide ochii Bogdan"si el ii inchide repede, ca si cum stie nu trebuia sa ii deschida si isi pune si mana mai bine pe ei. E tare scump.