miercuri, 30 mai 2012

Din nou oftalmolog-din nou confuzie

Am cautat acum postul din iarna, cand am fost la oftalmolog dar se pare ca nu am scris atunci. Deci, am fost la Infosan, am facut programare la Ciubotaru si dupa ce ne-au plimbat vreo 3 asistente si ne-au facut tot felul de teste am intrat la dna Dr care s-a dovedit a nu fi dna Ciubotaru. In schimb, dupa ce i-a pus picaturi, cand l-a pus din nou la aparat (asistenta sau ce o fi fost aia), era si dna C acolo, cu alta treaba si s-a uitat in treacat pe rezultat. " A, are o mica miopie, eu nu i-as pune ochelari. sunt curioasa ce-i da". Si apoi pentru mine a urmat o veste cel putin ciudata: cand am ajuns la dr care l-a consultat (Dragu, parca) cica are hipermetropie. Mica, ce-i drept. Pai cum, nu are miopie? Nu, hipermetropie. Nu am crezut-o, mai ales ca auzisem si de la Ciubotaru, dar deja ce sa mai fac...ma rog, aveam ce face dar acum e tardiv.
Asa. Azi am fost la Medicover, la Goicea (cred). Am uitat sa iau foile anterioare cu mine. Mare greseala. Nu i-a mai pus picaturi, a zis ca e bine sa treaca un an intre picaturile anterioare. si ca sa nu-l mai chinuim (mai ales). La testele de acuitate vizuala (cand l-a pus sa zica ce vede) pe la 0.7, 0.8 parca, nu mai vedea. Nici eu nu vedeam f bine, dar imi dadeam seama ce-i. Mi-a zis sa o sun sa-i citesc rezultatele din iarna. Dupa ce i le-am citit mi-a zis sa vin sa-i punem ochelari. Mi-e groaza ca sunt 15 pareri, de 13 feluri. Trebuie sa ajung la Ciubotaru, cu toate rezultatele de pana acum. Clar.
Normal ca a zis ca are miopie, dupa ce i-am citit rezultatul din iarna, nu hipermetropie cum a zis aia. Dar ochelari de ce, nu stiu.

duminică, 27 mai 2012

Bicicleta fara pedale

Astazi s-a dat cu bicicleta fara pedale, a fost de dimineata cu tati afara si a zis ca si-a tinut echilibrul, macar 3 metri. Deci e bine, ca e prima incercare. Ma rog, s-a mai dat o data cu una in parc, dar atunci f putin.
Dupa pranz au venit Paulica &Co si s-a jucat frumos cu Eric (si putin cu Marc).

Ieri am fost cu ei in Baneasa, era o expozitie cu tot felul de experimente pt copii.

Aseara a cazut din pat, si s-a lovit de dulap, s-a auzit un buuum, dar el nu s-a trezit...

I-a curs sange din nas saptamana asta, o data, in timpul zilei.