vineri, 9 iulie 2010

Link cu jocuri pentru copii mai mari de 2 ani

Aici

miercuri, 7 iulie 2010

Bogdan şi Igor

Tot pomenea Anca ceva mai jos de căţelul nou-intrat în familie, Igor. Iată-l:



duminică, 4 iulie 2010

Balgaria 2010

Multa vreme a trecut de cand nu m-am mai invrednicit sa scriu ceva...Intre timp eu am inceput serviciul, am intrat iar in concediu, am fost in vacanta, am revenit la serviciu si iar am intrat in concediu...Si acum suntem la Constanta, unde numai vreme de plaja nu este...
In vacanta am fost in Bulgaria, locatie pe care am ales-o din cauza de burta mare. Mai exact pentru ca era destul de aproape si la indemana de casa. Hotelul a fost ok, cam ca hotelurile de 3 sau 4 stele de la noi, dar de la munte, ca cele de la mare sunt putine ok(cred...). Asta e hotelul.
Lui Bogdan i-a placut, s-a comportat bine, cu cateva exceptii...Nu a mancat aproape deloc...adica a mancat in 7 zile cam cat mananca intr-o zi obisnuita. Ajunsese sa aiba o asa repulsie fata de sala de mese ca refuza pana si ciocolata din clatite. Nu vroia NIMIC. Nici nu il puneam bine in scaun si vroia jos. Parerea mea e ca a mancat mai bine in primele 2 zile cand nu l-am pus in scaunul de bebe. Dar asta mi-a fost mie invatatura, cui nu-i convine ce face copilul, sa nu se uite... :)
La piscina s-a jucat cu Igor, un baietel care nu avea nici un an jumatate dar era grasun taaare de tot. Igor ii aducea apa cu caldarusa direct din piscina, nici el nici maica-sa nu aveau nici un stres ca pica in apa. Eu de cate ori se apropia Bogdan de piscina ma panicam tare de tot. B a incercat sa ii ia o data grebla (lui) din mana, iar Igor i-a administrat 2 greble peste mana si de atunci s-au jucat fara sa mai comenteze nici unul. B era innebunit dupa el. Cand am ajuns la Constanta si a trebuit sa il botezam pe catelusul primit de mama de ziua ei, toata familia, cu exceptia mea, au fost de acord sa il botezam Igor. Iar Bogdan e innebunit si dupa noul Igor.
Cu Eric s-a jucat destul de mult, dar a si dat in el de cateva ori. Tinand cont ca si Eric l-a muscat si l-a ciupit de cateva ori, fara motiv, putem spune ca au fost chit.
Anul asta B a acceptat in sfarsit colacul. Vara trecuta nu am reusit sa-l conving. A fost f satisfacut prima data cand si-a ridicat singur picioarele si a inotat. Am vrut sa ii iau aripioare dar nu am gasit in timp util (adica inainte sa plecam) pt varsta lui.
Era disperat dupa bilele de la biliard, trebuia sa ocolim tot hotelul sau sa-l tinem de vorba sa nu vada ca trecem pe langa sala de joc...
Mai era disperat dupa pestii din acvariu. A gonit niste copii mult mai mari decat el pentru ca ii luasera locul in fata acvariului...

Si dupa tati. S-au dragalit tot concediul...

Dar nu se putea sa nu se si imbolnaveasca, nu?!? Vineri am ajuns in Bulgaria si marti avea febra 39.4...Dar am supravietuit cu totii evenimentului.
Am fost si la o manastire din imprejurimi, ca sa vada copilul cum e sa mergi in concediu cu alergaturi...

Manastirea s-a dovedit a fi de fapt un ansamblu de grote pe doua etaje, care ne-au obosit pe toti rau...


Cam asta a fost...Ne mai ducem si altadata la AI, daca esti cu copii este, din punctul meu de vedere, cea mai buna varianta. Sper doar sa gasim o varianta mult mai buna de tara/hotel/AI.