miercuri, 2 decembrie 2009

Azi am fost în Brașov. Bogdan a fost tare încântat cînd am ajuns la porumbei în Piața Sfatului. A alergat mult după ei, le-a dat și puțin baton, nu mult, că ar fi vrut să-l pape el pe tot. În schimb, a dat noroc cu un băiețel care s-a aplecat la mâna lui să-i muște din baton. I-a dat Bogdan cât i-a dat și apoi a refuzat categoric!!
Am mâncat la restaurantul Gustări din Piața Sfatului, dar nu aveau scaun de bebe și nu prea a stat...A mâncat doar câteva linguri de ciorbă.
Aseară am fost în Sinaia la Irish House unde a mâncat și pizza și papanași. Aici aveau scaun de bebe. E de un real folos acest scaun...
Azi n-a dormit la prânz decât vreo 10 min în mașină, în drum dinspre Brașov. Când am ajuns la hotel n-a mai dormit...

marți, 1 decembrie 2009

La munte

Suntem la Predeal, am ajuns ieri după-amiaza. Dimineață l-am dus la grădi și după ce a mâncat de prânz, am plecat, cu speranța că va dormi în mașină. Nu a dormit deloc...
Când a ajuns în camera de hotel, a fost atât de entuziasmat, parcă ajunsese la Disneyland, nu într-o cameră de hotel obișnuită. Mă rog, e apartament, mare, dar tot nu înțeleg de ce a fost atât de fericit. Alerga de colo colo, stingea și aprindea lustrele și veiozele. Se cățăra pe scaune, pe pat, dansa...L-am plimbat un pic cu căruțul prin Predeal, pe la poștă și cam atât, ieri. Se vedea că e f obosit.
Azi am fost la Trei Brazi și a alergat pe acolo pe coline, a căzut și cu fața în pietre, că stătea și aduna pietre de pe marginea unui sanț și eu m-am dat să îi facă Băiat poză și el s-a dat dea rostogolul în șanț. Apoi am fost în predeal ți ne-am dat în leagăn și în tobogan. Acum doarme.
A..o strigă pe Marie "Aba!" Eu îi zic "Strig-o pe Marie!" și el "AAAbaa!"
Cam asta. A mâncat dar puțin.