joi, 1 septembrie 2011

Iar i-a curs sange din nas

Aseara cand se juca, apoi azi dimineata pe la 5, cand dormea. Isi da seama imediat, dimineata m-a trezit dupa ce-i cursesera 2 picaturi, maxim 3.
Nu l-am mai dat cu crema in nas, pt ca am uitat-o afara si scrie ca sa o ti la rece. cand erau caldurile alea mari...I-a luat acum Baiat alta si o sa il dau.

De vreo 2 zile il culc seara cu pampersi (la pranz oricum nu mai doarme decat rar) pt ca a facut de 2 ori pe el...Ma enerveaza rau...Aseara iar n-a mai facut.

Nu mai stiu daca am scris ca stie sa numere pana la 10 in germana, engleza si franceza. In engleza si franceza a invatat singur, de la volanul de la Chicco. I-am luat un mp3 player cu microfon, i-am pus cutiutee muzicale si l-am auzit cum canta "trece melcul suparat" L-a invatat singur si foarte repede, adica cred ca l-a auzit o singura data si apoi l-a cantat. Il canta foarte afectat, e foarte funny.
Ma bucur ca a inceput iar sa mai danseze, se vede ca nu mai e din instinct, cum era cand era mic, dar macar nu-i mai e rusine de noi. In plus,le-a cantat cantecul cu melcul si altora (tanti kati, ina, buna)

A, am uitat sa scriu ca Bogdi are bicicleta noua, aproape de o luna, de la Decathlon. Nu prea s-a plimbat cu ea (mai mult la Bucuresti), dar cand se plimba e atat de scump, cum pedaleaza el alaturi sau in urma lui tati :). Imi vine sa-l pup non-stop