miercuri, 30 decembrie 2009

Suntem acasa din nou


Am ajuns azi in Bucuresti...l-am forjat tare pe Bogdan azi: de dimineata a venit Dragos si i-am facut o groaza de poze, pana la 2 cand am plecat spre Bucuresti; cand am ajuns am lasat bagajele si am plecat spre aeroport ca sa luam camera de filmat noua de la Andrei, apoi am fost in Ikea si am papat (si ne-am luat si papa bun pt acasa), apoi s-a jucat la tobogan pana am dat eu o tura si dupa aia toti trei spre iesire, dar ne-am lalait pt ca am descoperit ca daca ii dau bobite de cereale e cooperant si asa a stat in carut pana mi-am mai luat eu una-alta. La pranz nu a dormit in masina decat o ora, asa ca era frant.
Ieri nu a dormit deloc la pranz. Am incercat tot ce am stiut, l-am leganat si pe picioare, NIMIC! Nu a vrut si gata! Bine, dimineata se trezise la ora 10...sper ca asta sa fi fost motivul. In Ikea era disperat dupa copii, cred ca ii este tare dor de gradinita.
A mai venit mosul pt el si pe la altii :) asa ca a mai primit doua masinte una de la Sema si una de la Mirela si un Duni povestitorul de la Monica si Nic. Oricum nici o jucarie primita de la Mos nu a intrecut o broasca Chicco pe care i-a dat-o un prieten de-al lui Baiat, chiar inainte sa plecam la Ct, cu care s-a jucat in continuu. Adica broasca oac-aia (?!?) si canta iar Bogdan danseaza. Intr-o seara i-a luat pe bunica-su' si pe strabunica-sa la hora. I-a luat de mana si i-a dus in jurul broastei si au dansat hora. Criminal. I-a filmat Baiat dar inca nu a convertit filmuletul...Noroc cu noua camera, sper sa scapam de aceasta problema.